An Nou, vis nou, timp prețios..

Stăm și ne gândim de multe ori la sfârșit de an, ce am făcut , socotim decizii, numărăm clipele frumoase, trăim nostalgia momentelor care ne-au marcat,ne gândim la prietenii pe care i-am pierdut, trăim cu speranța cunoașterii altor oameni,  ne promitem la fiecare început de an lucruri noi, visăm cu ochii deschiși, ne gândim la lucruri frumoase și facem cu ele la fel ca și cu mersul la sală sau cura de slăbire: “Încep de mâine”.

Pentru anul ce vine, promite-ți să nu mai trăiești în trecut, să râzi din toți dinții și cu gura până la urechi, să dăruiești cu toată inima, să-i prețuiești pe cei ce te înconjoară, să le dai mesaje și aprecieri , nu cele din online, astea doar cresc ego-ul și duc la dependență de stat în fața unui ecran (Și să știi, că același mesaj trimis tuturor prietenilor, nu face bine sufletului și nu transmite nicio emoție. Ia-ți timp și scie-le ceva din suflet, face bine și minții).

Lasă ca anul ce vine să te surprindă, să-l primești cu mintea și inima deschisă, nu te gândii la anul ce vine ca și cum ai schimba o haină, ia lucrurile treptat, începe cu prima zi și crești pe măsură ce anul îți mai dă o nouă zi.

Anul ce vine, să te găsească sănătos, că vorba bunicii: “Mamă dacă ai sănătate, pt restul poti muncii”.

P.S. Să știi că orice ar fi, nu ești singur zâmbește, dincolo de nori Cineva te iubește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *