Draga mea, prietena!

Tu, ai fost acolo lângă mine când nimeni altcineva nu mai era. Tu, ți-ai încărcat și de două ori pe lună telefonul doar ca să putem termina poveștile. Am învățat să scriem prescurtat doar ca să ne intre cât mai multe cuvinte într-un mesaj și am inventat cele mai bune cuvinte de cod.

Nopțile noastre s-au transformat de multe ori în nopți albe și chiar dacă greierii le gâdilau unora urechile pentru un somn mai liniștit, în verile călduroase, pentru noi…ei doar ne acompaniau poveștile. Îmi amintesc că nu de puține ori o singura bluza era suficient ca să ne ferim picioarele de țânțarii agresivi pentru că…știm amândouă că aveam „sânge dulce”.

Aș putea scrie despre tine rânduri întregi, pentru că tu ai fost acolo. La prima dezamagire și ai avut cele mai minunate cuvinte de încurajare și doar tu știai cum mă simt și doar tu știai cât de important era pentru mine să găsim cea mai bună răzbunare pe care niciodată nu mai ajungeam să o punem în practică.

Nu puține au fost dățile când nu puteam niciuna să raspundem unui băiat fără să primim aprobarea celeilalte. Clipele magice le-am trăit împreună și ne bucuram mereu de reușita celeilalte și sufeream când una avea un eșec. Am găsit iubirea, la care doar visam, ne-am îndrăgostit de cei mai perfecți bărbați și radiem în brațele lor.

Prietenia noastră este atât de magică pentru că:

  • ai făcut și faci parte din cele mai importante momente ale vieții mele,
  •  toate culorile din lume aliniate nu ar egala zâmbetul tău,
  • cele mai frumoase recomandări de cărți le-am primit de la tine,
  • toate lacrimile pe care le-am pierdut cândva, azi le privim ca pe niște amintiri sau lecții,
  • am învățat împreună să fim puternice
  • de fiecare dată când ne mai supăram, totul se termina cu cea mai frumoasă împacare,
  • ador să te stâng în brațe de fiecare dată când te văd,
  • deși distanța poate fi considerată un impediment, ea este doar un motiv în plus ca să zâmbim mai mult când ne întâlnim și să povestim doar despre lucrurile pozitive.

Aș putea scrie despre tine la nesfârșit, însă știu că tu nu ai nevoie de cuvinte pentru că prietenia noastra e dincolo de cuvinte și depășește toate meme-urile distribuite pe internet.

Cu drag, tot eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *